10 січня 2014 р.

Інформація про проведення педагогічної майстерні вчителя математики

10 січня 2014 року вчителі математики  завітали до педагогічної майстерні вчителя математики, директора  Чернігівської загальноосвітньої школи-інтернат Бехтера Олександра Павловича. У заході брали участь  19 педагогів загальноосвітніх навчальних закладів району. Перед початком засідання присутні ознайомилися з надрукованими у фахових виданнях матеріалами з досвіду роботи вчителя математики, виставкою учнівських саморобних засобів навчання. Відкрив захід директор школи Бехтер Олександр Павлович,
перед учителями виступили також Кордій О.А., заступник директора з навчально-виховної роботи та Нестеренко І.О., заступник директора з виховної роботи, які ознайомили присутніх з досягненнями педагогічного колективу та вихованців школи-інтернат, основними напрямками та завданням навчально-виховного процесу закладу. 
Під час проведення педагогічної майстерні вчителі ознайомилися з досвідом роботи Бехтера О.П. з теми "Активізація пізнавальної діяльності при вивченні математики шляхом розв'язування задач практичного і прикладного змісту", опрацювали методичні рекомендації щодо активізації пізнавальної діяльності та провели круглий стіл, під час якого обговорили питання:
-  методи активізації пізнавальної діяльності на уроках математики;
- використання завдань прикладного та практичного змісту на уроках математики та позаурочний час;
- організаційно-методичні механізми підготовки та проведення уроків з використанням завдань практичного змісту.

Немає коментарів:

Дописати коментар