1 квітня 2014 р.

Про фестиваль дружин юних пожежних Чернігівського району


    На виконання  спільного наказу Головного Управління ДСНС України в Запорізькій області, Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації, Добровільного Пожежного Товариства України в Запорізькій області від 05.02.2014 № 39/46/0091 «Про проведення обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних у Запорізькій області в 2014 році», з метою забезпечення єдності набуття у підростаючого покоління навичок свідомого ставлення до збереження здоров’я та життя людей в умовах
загрози та виникнення надзвичайних ситуацій, залучення дітей до масово-роз’яснювальної роботи з питань безпеки життєдіяльності організовано і проведено районний етап Всеукраїнського фестивалю  Дружин юних пожежників-рятувальників. Фестиваль відбувся 19 березня, в якому взяли участь 13 дружин юних пожежних загальноосвітніх навчальних закладів району.  Юні рятівники-пожежні змагалися  у конкурсах «Візитка», «Домашнє завдання», «Плакат соціальної реклами» та «Безпечна прогулянка», до якої було включено конкурси: «Рятування потопаючого», «Медичний», «Рятувальна мотузка», «Гриби».

У проведенні Фестивалю брав участь провідний фахівець Чернігівського районного сектору ГУ ДСНС України в Запорізькій області, капітан служби ЦЗ  Синиця Роман Олександрович.
          У процесі підготовки та проведенні Фестивалю діти удосконалювали правила безпечної поведінки, розширювали знання про  професії пожежно-рятувальної служби, удосконалювали навички і вміння діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, проявили особисті творчі здібності.
Уся конкурсна й просвітницько-розважальна програма проводилась у приміщенні районного центру культури і дозвілля та Чернігівської дитячо-юнацької спортивної школи.
В творчій, вольовій, навчально-агітаційній, напруженій боротьбі на Фестивалі визначено переможців:
У конкурсі «Безпечна прогулянка» першість здобула дружина юних пожежних Обіточненської  ЗОШ І-ІІІ ступенів. А в конкурсах «Візитка», «Домашнє завдання» та «Плакат соціальної реклами» переможцями стали учасники фестивалю Владівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Таким чином у загальному заліку призові місця фестивалю такі:
І місце – Дружини юних пожежних Владівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Чернігівської ЗОШ І-ІІ ступенів;
ІІ місце – Дружини юних пожежних Чернігівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів «Надія» та Хмельницького НВК;
ІІІ місце - Дружина юних пожежних Обіточненської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Призери Фестивалю та переможці конкурсів нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Чернігівської районної державної адміністрації.  
До вашої уваги пропонуємо фоторепортаж фестивалю.
                     Методист РМК відділу освіти, молоді та  спорту Чернігівської райдержадміністрації Іванна Василівна Хільченко


Немає коментарів:

Дописати коментар