9 квітня 2014 р.

Про проведення семінару

8 квітня 2014 року проведено семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи. Тема семінару: «Мережеві технології у методичній роботі». На семінарі були присутні представники 12 загальноосвітніх закладів району.
         Під час роботи семінару були розглянуті наступні питання:
1.                Завдання та основні напрями методичної роботи у школі.
2.                Форми методичної роботи. (Міні-тренінг).
3.                Використання інформаційно-освітнього середовища у методичній роботі з педагогічними працівниками. Форми методичної роботи, які передбачають використання ІКТ.
4.                Он-лайн сервіси для організації методичної роботи з педагогічними кадрами.
5.                Використання мережевих технологій у роботі заступника директора. З досвіду роботи. Презентація блога Деркач Т.М, заступника директора з навчально-виховної роботи.
6.                 Використання мережевих сервісів для діагностики утруднень педагогічних працівників при організації методичної діяльності. Робота з педагогічними кадрами на діагностичній основі.
7.                Практична робота: діагностика учасників семінару он-лайн за допомогою Гугл-форм. Створення тестових форм для виявлення утруднень педагогічних працівників в аккаунті Гугл.
8.                Інноваційні форми роботи. Веб-квести у системі роботи педагога.
9.                Підсумок семінару. «Відкритий мікрофон».
Учасники семінару отримали початкові навички створення он-лайн тестів у системі Гугл, переглянули презентації: «Можливості сучасних Інтернет-засобів щодо створення віртуального навчального середовища», з питань технології Веб-квестів.
Завдання учасникам семінару: заповнити діагностичні анкети, які розміщено на блозі методичного кабінету на сторінці «Методична скарбничка»за посиланням http://cherrmkosvita.blogspot.com/p/blog-page_8667.html : до 15 квітня 2014 року та створити он-лайн тести для діагностування педагогічних утруднень вчителів школи. 
Посилання на матеріали, які були надані учасникам семінару для допомоги у організації роботи зазначено у листі про семінар, який надіслано на школи електронною поштою.



Немає коментарів:

Дописати коментар