9 листопада 2016 р.

Вітаємо переможців Медіафестивалю 2016!



04 листопада 2016 року у Запорізькому виставковому центрі "Козак палац" відбулося нагородження учасників Медіафестивалю, який проходив  на виконання наказу ДОН ЗОДА від 26.04.2016 № 0317 «Про проведення Медіафестивалю для школярів у 2016 році». Цього року організатори запропонували дітям спробувати свої сили у науці, а сам захід проходив під гаслом "Наука - дороговкази у майбутнє" у чотирьох номінаціях: "Я обираю...", "Наука - поруч", "Відеотвір про відомого українського вченого" та "Науково-популярний твір".
Приємно, що серед 96 учасників з 64 загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів області, які  подали  на конкурс створені власноруч друковані та електронні медіатвори,   і вихованці Богданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів разом зі своїм творчим наставником – Бистрицькою Наталією Анатоліївною.  Дев`ятикласники у конкурсних роботах у цікавій формі описали результати наукових досліджень "Скажи мені, що ти їси..." Сьомик Кирило і "Прізвище - генетичний код людини" Самарська Вікторія ".  

Роботи наших учнів відзначені як найкращі, а їх автори увійшли до складу лауреатів. Вітаємо переможців та бажаємо успіхів і подальших перемог.
Рекомендуємо ознайомитися з роботами всіх учасників медіафестивалю та  активно використовувати створений унікальний контент під час навчально-виховного процесу та у позаурочний час; активно знайомити підлітків з напрацюваннями їх ровесників, обговорювати свої враження та сприяти подальшому розвитку творчої активності учнів.

Немає коментарів:

Дописати коментар