8 листопада 2016 р.

КОНКУРС «Усім класом до інновацій!»

Освітня компанія ZNOUA оголошує конкурс для вчителів української мови та математики у учнів 11-х класів! Ви маєте унікальну можливість виграти безкоштовний доступ до онлайн-платформи http://online.zno.ua для усього свого класу! Переможці також отримують підтримку працівників компанії: відповіді на питання, інструкції з користування та консультації.

Для участі у конкурсі Вам треба заповнити Google-форму та ознайомитись із Положенням про конкурс за посиланням: http://tinyurl.com/glze49p

Що таке онлайн-платформа? Це ігровий навчальний сайт, на якому є теоретичні матеріали та практичні завдання для успішної підготовки до ЗНО. Онлайн-платформа має ігрову форму, що збільшує мотивацію учнів для її використання та полегшує процес навчання. Ви, як викладач, зможете спостерігати за прогресом свого класу у особистому кабінеті, перевіряти виконання завдань та відзначати слабкі та сильні сторони кожного учня. Доступ до онлайн-платформи є також з телефону через мобільний додаток. Тобто, для навчання, ПК та ноутбуки необов'язкові — потрібна лише мотивація учня та Ваша допомога!

Реєстрація триває до 15 листопада. 

Немає коментарів:

Дописати коментар