7 червня 2015 р.

Свято в дошкільному закладі "Сонечко"

04.06.2015 року на базі комунального дошкільного навчального закладу ясла-садка «Сонечко» Чернігівської селищної ради в рамках Всеукраїнської акції, ініційованої Міністерством освіти і науки України спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація працівників дошкільної освіти пройшло свято «Чужих дітей не буває».

На свято завітали багатодітні   сім’ї та сім’ї, які опинилися в складних  життєвих обставинах, діти із селищного ясел-садка «Посмішка». Присутніх радо вітали керівник дошкільної установи  Псьол Н.І., голова профспілки працівників освіти Коротич О.Г.,  вихованці ясел-садка «Сонечко» та колектив.  

Мета акції-привернення уваги суспільства на необхідність дотримання прав кожної дитини, як однієї з головних засад формування гармонійної особистості до питань розвитку, виховання та навчання дітей дошкільного віку різних категорій, незалежно від місця їх перебування чи місця отримання дошкільної освіти; нагадування про захист прав дітей на життя, освіту відпочинок, дозвілля та захист від насилля і експлуатації; підняття престижу професій працівників дошкільних навчальних закладів.

Немає коментарів:

Дописати коментар