8 червня 2015 р.

Районний фестиваль-огляд матеріалів "Україна-рідний край"

На виконання наказу відділу освіти, молоді та спорту Чернігівської районної державної адміністрації від 14.05.2015 №148 «Про фестиваль-огляд матеріалів «Україна-рідний край», з метою активізації освітньої роботи дошкільних навчальних закладів з патріотичного виховання дітей старшого дошкільного віку проведено районний фестиваль-огляд. Матеріали на огляд подали педагогічні працівники ясел-садків «Вишенька» Богданівської сільської ради, «Сонечко», «Посмішка» Чернігівської селищної ради, Стульневського навчально-виховного комплексу. Подані матеріали містили методичні розробки заняття у формі плану-конспекту та відео сюжет. За рішенням журі на обласний етап конкурсу направлено матеріал з досвіду роботи Середи О.І., вихователя  ясел-садка «Посмішка» Чернігівської селищної ради.

Із 1 вересня по 4 вересня управління (департаменти) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій спільно з інститутами післядипломної педагогічної освіти визначать серед тих 10, що наберуть найбільшу кількість голосів,  один кращий  матеріал із досвіду роботи з патріотичного виховання дітей за темою «Україна – рідний край». І надішлють його до Міністерства освіти і науки України в електронному варіанті на електронну адресу: domon2010@ukr.net.
  Кращі твори фестиваль-огляду матеріалів із досвіду роботи вихователів на тему “Україна – рідний край” буде розмішено на офіційному сайті МОН і презентовано  під час проведення заходів із відзначення Всеукраїнського дня дошкілля, 25 вересня 2015 року.




Немає коментарів:

Дописати коментар