21 травня 2015 р.

Всеукраїнський фестиваль скрайбінгу «Покоління мобільного Інтернету». Переможці отримають сучасні смартфони із підключенням до мережі «Київстар»

Національний мобільний оператор «Київстар» разом із Департаментом освіти і науки Запорізької ОДА, Комунальним закладом «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради запрошує учнів 5-11 класів взяти участь у відкритому фестивалі скрайбінг-роликів під назвою «Покоління мобільного Інтернету» . Автори найкращих робіт отримають цінні призи для себе та своїх навчальних закладів від компанії «Київстар».

Організатори фестивалю «Покоління мобільного Інтернету» оберуть по 5 найкращих робіт в номінаціях «Ручний скрайбінг» та «Онлайн-скрайбінг». До визначення абсолютних переможців зможуть долучитися всі охочі, адже 10 роликів-фіналістів будуть опубліковані для відкритого голосування на порталі www.mmr.ua, який виступає медіа-партнером фестивалю.

10 школярів та 10 керівників проектів, чиї роботи потраплять до фіналу фестивалю, отримають сучасні смартфони із підключенням до мережі «Київстар». Також цінними подарунками від компанії «Київстар» будуть нагороджені 2 школи, які представлятимуть учні-переможці, визначені за результатами голосування в кожній з номінацій.

Детальніше на порталі ЗапоВікі - Всеукраїнський фестиваль скрайбінгу «Покоління мобільного Інтернету»

За додатковою інформацією звертатись до старшого викладача Кафедри інформатики та інформаційних технологій ЗОІППО Сокол Ірини Миколаївни: 0979181874, (0612)36-30-99, dominic28@yandex.ru, ciit_zp@mail.ru

Немає коментарів:

Дописати коментар