19 травня 2015 р.

Освіта Запорізького краю-2015. За активну участь відзначено Чернігівську спеціалізовану школу "Надія"

У рамках науково-практичної конференції «Неперервна освіти нового сторіччя: досягнення та перспективи» у період з 15.01.2015 до 20.03.2015 року в Інтернет-режимі проходила  обласна виставка «Освіта Запорізького краю – 2015». 

ЇЇ метою  було інформування педагогічної  громадськості, органів державної влади  і управління  про новітні досягнення  освіти Запорізької області, поширення інноваційного педагогічного досвіду, виявлення творчих  учителів  та педагогічних колективів, організації  співпраці освітніх закладів області, підвищення престижу педагогічної професії  у суспільстві .



У виставці брали  участь  137 загальноосвітніх   закладів  освіти області різних типів та форм власності,  11 позашкільних та 22 дошкільних  заклади, 8 районних та міських методичних кабінетів.

На інтернет-порталі виставки   протягом  2 місяців знаходились у вільному доступі і проходили громадське голосування  матеріали з досвіду  упровадження інноваційних педагогічних технологій, нових методик навчання і виховання більш, ніж 600 авторів. На огляд громадськості було  представлено інноваційні ідеї та досвід, педагогічні технології, навчальні програми, методичні матеріали. Наш район представляли Чернігівська спеціалізована школа "Надія" - 2 учасники, Чернігівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - 1 учасник, КДНЗ "Посмішка" - 1 учасник та представники Чернігівської школи-інтернат.


Відвідувачами виставки стали 119033 користувачі із 20 країн світу.

За сприяння та підтримки  ректорату, особисто ректора Пашкова В.В., та вмілої організації оргкомітету, захід пройшов організовано та успішно.


Приємно, що за активну участь у виставці «Освіта Запорізького краю-2015» відзначено   Чернігівську спеціалізовану школу І-Ш ступенів «Надія» Чернігівської районної ради Запорізької області.












Немає коментарів:

Дописати коментар