19 лютого 2019 р.

Освітній простір Богданівської школи


15 лютого 2019 року на базі Богданівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся семінар для заступників керівників закладів загальної  середньої освіти Чернігівської селищної ради.
Захід було проведено у формі Світового кафе, під час якого учасники семінару розглянули питання діяльнісної спрямованості учасників освітнього процесу, працювали над вирішенням проблемних питань,  а саме  - об’єднання педагогічного колективу для колективної форми методичної роботи та удосконалення структури  шкільних методичних об’єднань.

Під час екскурсії по школі, спілкуючись з учнями та педагогічним колективом, присутні ознайомились   з освітнім простором Богданівської школи, дізналися про цікаві проекти, які впроваджуються класними колективами  окремо та закладом в цілому. Учні із задоволенням розповіли про захід присвячений Всесвітньому дню дарування книг, який було проведено у школі  напередодні та ознайомили з книжками, які вони зробили разом з батькам власноруч. Свою  роботу презентувала гостям закладу команда Sapterra щодо створення місії, яку буде представлено на конкурсі у м. Харків.
Ключові напрямки роботи педагогічного колективу Богданівської школи над проблемною темою: «Діяльнісна спрямованість освітнього процесу як умова формування ключових компетентностей його учасників» презентувала Бистрицька Наталія Анатоліївна, заступник директора з навчально-виховної роботи. Учасники семінару відвідали фрагмент уроку з української мови в 11 класі, під час якого  Наталія Анатоліївна поділилася досвідом використання хмарних сервісів при вивченні нового матеріалу, закріпленні знань та підготовку до ЗНО.
Всі присутні під час семінару ще раз переконались, що освітній простір Богданівської школи дійсно відповідає вимогам сьогодення та сприяє реалізації концепції Нової української школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар