19 лютого 2019 р.

Педагогічна майстерня для вчителів математики


12 лютого 2019 року  для вчителів математики закладів загальної середньої освіти Чернігівської селищної ради на базі філії Стульневський НВК опорного навчально-виховного закладу Чернігівська ЗОШ  І-ІІІ ступенів імені ГРС А.М. Темника було проведено педагогічну майстерню, під час якої поділилась з досвідом роботи вчитель математики Капустян Світлана Анатоліївна,  яка має звання «вчитель-методист», кваліфікаційну категорію -  «спеціаліст вищої категорії».
Під час заходу присутні відвідали та проаналізувати урок з математики у 6 класі, який підготувала та провела Світлана Анатоліївна.   Вчителі зазначили, що  Світлана Анатоліївна вдало поєднала групову та самостійну форми роботи, використала елементи ІКТ на уроці під час повторення та закріплення матеріалу, зацікавила присутніх методами опрацювання алгоритму додавання чисел з різними знаками.
Як викладати математику, щоб у школярів не втрачалась зацікавленість до предмета, щоб праця давала високий результат - на таке питання надала відповідь Світлана Анатоліївна, презентуючи свій досвід роботи учасникам заходу. 
В народі кажуть, що письменник живе в своїх книжках, скульптор – у створених ним скульптурах, а вчитель у думках і справах своїх учнів. Світлана Анатоліївна з почуттями вдячності згадала свого вчителя математики Думу Ніну Володимирівну,  яка допомогла їй закохатися в математику та сприяла вибору професії вчитель. "Нехай кожен мій учень із задоволенням ходить у свій клас, із задоволенням навчається, любить свою сім'ю, прагне всього нового та цікавого і поважає в собі та інших людину"  -  словами В. Лізинського визначила педагогічне кредо Світлана Анатоліївна, яке надихає її на працю та любов до дітей.





Немає коментарів:

Дописати коментар