20 жовтня 2016 р.

Про участь в обласній виставці «Освіта Запорізького краю - 2017»



Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації від 07.10.2016 №0729 «Про проведення обласної виставки «Освіта Запорізького краю - 2017», повідомляємо Вам, що у 2017 році на базі КЗ «ЗОІППО» ЗОР буде проведено обласну виставку «Освіта Запорізького краю – 2017» у два тури: І тур (заочний) з 16.01.2017 по 05.04.2017 в Інтернет-режимі, під час якого матеріали знаходяться у вільному доступі та проходять громадське голосування, та ІІ тур (очний) – У КВІТНІ 2017 РОКУ, ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ Міжнародної науково-практичної конференції «Неперервна освіта нового сторіччя: досягнення та перспективи».

Метою виставки є інформування широкої педагогічної громадськості, органів державної влади і управління про новітні досягнення освіти Запорізької області, поширення інноваційного педагогічного досвіду, виявлення творчих вчителів та педагогічних колективів, організація співпраці освітніх закладів області, підвищення престижу педагогічної праці у суспільстві. До участі запрошуються педагогічні працівники дошкільних навчальних закладів, загальноосвітніх навчальних, позашкільних навчальних закладів одноосібно, групою авторів або педагогічним колективом (без вікових та кваліфікаційних обмежень).
Заявки на участь у Виставці, анотація  та адреси блогів, з матеріалами учасників виставки надсилаються через електронну форму на сайт КЗ «ЗОІППО» .
 Просимо довести про виставку до відома педагогічних колективів і розглянути можливість участі підпорядкованих закладів у даному заході.

Немає коментарів:

Дописати коментар