14 січня 2015 р.

Про участь у Шостій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2015»



Інформуємо, що 12-14 березня 2015 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться Шоста Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2015».

Організаторами виставки є Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та Компанія «Виставковий Світ».

До участі у виставці запрошуються навчальні заклади та наукові установи України.

Просимо  розглянути можливість участі навчальних закладів у даному заході.
1.    Перелік тематичних номінацій конкурсу:

·Інновації у розвитку міжнародної співпраці та презентація національної освіти у світовому та європейському освітньо-науковому просторі.
·Розробка та упровадження у навчально-виховний процес сучасних систем моніторингу якості освіти.
·Упровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчальну, наукову та управлінську діяльність навчального закладу.
·Інноваційні технології виявлення, навчання та підтримки розвитку обдарованих дітей і молоді.
·Діяльність професійно-технічного навчального закладу з підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників.
·Створення мережі євроклубів як механізму інтеграції до європейського освітнього простору.
·Сучасний навчальний заклад як соціокультурний осередок громадянсько-патріотичного виховання дітей та студентської молоді.
 2. Умови участі у Шостій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2015». 

Для участі у конкурсі з тематичних номінацій у рамках виставки Учасник до 30.01.2015 надсилає організатору-виконавцю оргкомітету Павленко Л.А. (кафедра інноваційних освітніх технологій, т. 233-51-75, kpm-zoippo@mail.ru) відповідну роботу яка пройшла фахову експертизу згідно термінів чинного положення у 2-х примірниках та заповнену та скріплену печаткою і підписами ЗАЯВКУ.
Конкурсна робота повинна відповідати змісту та тематиці виставки, відображати інноваційну діяльність навчального закладу. Робота в якій викладений лише загальний опис досвіду діяльності навчального закладу, немає перспективи перемоги у конкурсі.


Немає коментарів:

Дописати коментар