2 квітня 2013 р.

Районне методичне об'єднання вчителів української мови та літератури

Богданівська ЗОШ І-ІІІ ступенів
29 березня 2013 року на базі Богданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося РМО вчителів української мови та літератури. 22 вчителі-словесники у рамках практичного семінару мали змогу відвідати уроки Бистрицької Н.А. (8 клас, тема: «Михайло Коцюбинський. «Що
записано в книгу життя»») та Івашини Г.М. (6-7 клас, тема: «Література рідного краю. Веселий ярмарок»). Вчителі Богданівської школи поділилися практичним досвідом проведення тематичних позакласних виховних заходів, організації результативної роботи з обдарованими та здібними учнями, презентували портфоліо, а також нові методичні посібники, збірники, тексти художньої літератури, літератури рідного краю на допомогу вчителю-словеснику.

         Крім того на засіданні було обговорено ряд питань щодо проведення державної підсумкової атестації, підготовки до ЗНО-2013, відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка (доповідач: методист РМК Єременко Л.Д.). З метою удосконалення роботи РМО розглянуто, внесено доповнення та затверджено щорічний рейтинг результативної участі у конкурсах мовно-літературного спрямування та рейтинг результативної діяльності РМО філологічного напрямку. Члени РМО отримали збірники для проведення ДПА (9,11 клас) та методичні рекомендації з нагоди відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка, розроблені районним методичним кабінетом.

Немає коментарів:

Дописати коментар