15 грудня 2015 р.

Профрієнтаційна акція "ВИПУСКНИК - 2016"

Вибір професії - це справа усього життя. Як не помилитися, розібратися в собі, зробити правильний вибір? А зорієнтуватися в цьому допомогла щорічна інформаційно - профорієнтаційна акція "Випускник -2016". 
10 грудня 2016 року в районному будинку культури та дозвілля відбулася традиційна зустріч учнів 9-х та 11-х класів району з представниками адміністрацій вищих навчальних закладів області, організована відділом освіти, молоді та спорту та Чернігівським районним центром зайнятості.
З вітальним словом до учасників зібрання звернувся заступник Чернігівської районної ради Лебедь Владислав Анатолійович. Він наголосив на важливості бути в сучасних умовах конкуренції на ринку праці гарним спеціалістом. А для цього треба наполегливо вчитися, пізнавати себе, щоб не помилитися у важливому виборі. Директор районного центру зайнятості Пелих Віктор Іванович приєднався до побажань, а саме: успішно закінчити школу, скласти іспити та вступити до обраних навчальних закладів. Перед випускниками з презентаціями своїх навчальних закладів виступили викладачі та студенти самоврядування Бердянського машинобудівного коледжу ЗНТУ, Запорізького електротехнічного коледжу ЗНТУ, Запорізького національного університету, Запорізького торгового коледжу ЗНУ, Таврійського державного агротехнологічного університету, Приморського професійного аграрного ліцею, Василівського коледжу ТДАТУ та Бердянського коледжу ТДАТУ. 200 присутніх на зустрічі випускників отримали інформацію про умови вступу та навчання, наявність гуртожитків, організації харчування та дозвілля студентів.

Немає коментарів:

Дописати коментар