18 лютого 2020 р.

Про участь у бізнес-турнірі «Стратегія фірми-2020»


Відділ освіти, молоді та спорту Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області відповідно до листа Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації від 14.02.2020 року №02.1-16/172 «Про участь у бізнес-турнірі «стратегія фірми-2020» повідомляє, що оргкомітет VII Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми–2020» запрошує учнів (7-11 класів), їхніх батьків та вчителів взяти участь у масштабному дистанційному змаганні з управління smart-підприємствами.
Турнір проходить за ініціативи та патронату Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Компанії інтелектуальних технологій, представників бізнесу. Участь у турнірі «Стратегії фірми» є абсолютно безкоштовною. Турнір проводиться в декілька етапів: відбірковий (основний), півфінал, очний фінал. Переможці та фіналісти отримують почесні грамоти і призи від організаторів.
Зареєструватися для участі в заході можна до 21 лютого включно: https://forms.gle/JUECrbBjWhqYJmWu5. Всі групи учасників змагаються у відповідних 4-х лігах: учнівській, студентській, лізі наставників і сімейній. Кожен учасник турніру створює власну компанію в середовищі турніру, бізнес-симуляторі ViAL+. Завдання — вивести підприємство в лідери ринку, досягнувши найкращих показників у порівнянні з компаніями конкурентів (інших учасників). Метою турніру є допомога у формуванні компетентності підприємливості та фінансової грамотності, спонукання молоді до чіткого вибору професії, зокрема в економічній сфері, націлення її на ефективне навчання протягом життя, подальшу самореалізацію й отримання життєвого досвіду. У ході змагання розвиваються уміння й навики аналізувати і знаходити рішення у складних ситуаціях, критичне мислення, креативність, емоційний інтелект, комунікаційні здібності молодих українців.
Положення про турнір: http://kint.com.ua/tmp/SF_general/Polozhennja_SF.pdf
Офіційна сторінкаhttp://kint.com.ua/ua/biznes-tour-stratehiia-firmy-20

Немає коментарів:

Дописати коментар