2 жовтня 2017 р.

Про продовження реалізації Міжнародного освітнього проекту «Міксіке в Україні» у 2017-2018 н.р. у Запорізькій області»



Відповідно до листа КЗ «ЗОІППО» ЗОР від 25.09.2017 505 «Про продовження реалізації Міжнародного освітнього проекту «Міксіке в Україні» у 2017-2018 н.р. у Запорізькій області» відділ освіти, молоді та спорту Чернігівської райдержадміністрації інформує, що у 2017-2018 навчальному році продовжується  реалізація міжнародного українсько-естонського проекту «Міксіке в Україні».
Участь у проекті для ЗНЗ України безкоштовна та добровільна. Адреса он- лайн ресурсу проекту http://miksike.net.ua. Інформаційний супровід заходів проекту  в  Запорізькій області здійснюється на веб-ресурсах: сайту кафедри ІІТО http://ciit.zp.ua/; порталу ЗапоВікі: http://zw.ciit.zp.ua.

Координатор проекту – проректор з навчально-методичної роботи ЗОІППО Чернікова Людмила Антонівна. Консультанти проекту: в початковій школі завідувач кафедри початкової освіти, канд. пед. наук, Нікулочкіна Олена Василівна, з питань використання он-лайн ресурсу доцент кафедри інформатики та інформаційних технологій в освіті, канд. пед. наук Сокол Ірина Миколаївна.
Змагання з усного рахунку Прангліміне проходитимуть за таким графіком:
I етап Статичний тріатлон 1                 03-31 жовтня
II етап Статичний тріатлон 2                01-22 листопада
III етап Улюблений тріатлон                 23 листопада-26 грудня
Обласний фінал                                     січень 2018 Національний етап                                 березень 2018 р. Міжнародний фінал                               травень 2018

Рекомендуємо навчальним закладам ознайомитися зі змістом проекту та взяти активну участь в його реалізації. Просимо визначитись зі шкільним координатором проекту, зареєструвати свої навчальні заклади та учнів.

Немає коментарів:

Дописати коментар