15 січня 2017 р.

Міжнародний День безпечного Інтернету

Новини від порталу ЗапоВікі

Починаючи з 2008 року в Запорізькій області відзначається Міжнародний День безпечного Інтернету. За цей час проведено безліч різних заходів для батьків, вчителів та учнів: створений та наповнений розділ «Проект «Безпека в мережі Інтернет»на методичному порталі ЗапоВікі; кожен рік навчальні заклади розміщують в цьому розділі цікаві наробки учнів, конспекти уроків, сценарії заходів; створено дві збірки напрацювань вчителів Запорізької області; постійно проводяться тренінги для вчителів, учнів та батьків; проведено багато конкурсів, фестивалів, проектів тощо.
Міжнародний День безпечного Інтернету у 2017 році проходитиме 7 лютого за загальною темою «Be the change: Unite for a better internet». Рекомендуємо провести в навчальних закладах інформаційні заходи для дітей, вчителів та батьків: виховні години, тренінги, майстер-класи, батьківські збори тощо.
Міжнародна організація «Safer internet day» запрошує всі навчальні заклади зареєструватись на сайті (https://www.saferinternetday.org) та створити загальну міжнародну карту закладів, які відмічають Міжнародний День безпечного Інтернету. Також на сайті можна завантажити логотипи, переглянути інформаційні ресурси тощо.

Заплановані обласні заходи:

Заплановані Всеукраїнські заходи від Національного комітету Дня безпечного Інтернету в Україні:
Детальніше:

Немає коментарів:

Дописати коментар