4 вересня 2015 р.

Серпневі засідання вчителів природничо-математичних дисциплін

На серпневих засіданнях, які гостинно прийняла Чернігівська СШ І-ІІІ ст. "Надія" відбулися  районні методичні об`єднання вчителів природничо-математичних дисциплін з питань: "Шляхи підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти". 26-27.08.2015 року  за круглим столом було проведено обласний методичний фестиваль за активної участі старшого викладача кафедри дидактики та методик навчання природничо-математичних дисциплін КЗ "ЗОІППО" ЗОР Дехтяренко С.Г., яка висвітлила ряд актуальних питань, ознайомила вчителів з оновленням змісту шкільної природничої освіти, проблемами
підвищення якості хімічної освіти в умовах нового Державного стандарту, науково-методичним забезпеченням якісної хімічної освіти. Співавтором цього семінару виступила  Стрижеус Л.В. спеціаліст вищої категорії, учитель- методист з питань вдосконалення методик викладання хімії шляхом впровадження інноваційних технологій в навчальному процесі, поділилася власним досвідом з учителями району та присутніми гостями - керівниками методичних обєднань м. Єнергодара та м. Токмака. Психолог вищої категорії Савченко В.О. надала педагогам психологічні рекомендації щодо роботи зі стилями навчання. Вчителі активно та з цікавістю брали участь в обговоренні проблемних питань, такаж мали змогу придбати літературу, ознайомитися з новинками періодичної преси.
26 та 28.08.2015 на районних методичних обєднаннях вчителів біології та вчителів географії опрацьовано ряд питань з нормативно-правової бази  щодо викладання предметів у 2015-2016 н.р., проведення Міжнародної природознавчої гри "Геліантус". На засіданні круглого столу обговорили організацію підготовки учнів до участі в олімпіадах, конкурсах тощо.


Немає коментарів:

Дописати коментар