10 грудня 2014 р.

Вчитель року - 2014

Минулої пятниці, 5 грудня 2014 року, на базі Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 3 вчителів району (Івашина Г.М., Богданівська ЗОШ І-ІІІ ступенів; Диба В.А., Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Сидоренко Л.О., Владівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) взяли участь у конкурсі "Вчитель року", (номінація "Українська мова та література").  Перебуваючи на керівних посадах, учасники конкурсу довели, що вони, насамперед - вчителі, а не управлінці, майстерно продемонструвавши свій досвід роботи як вчителі української мови.

"З професією, можна сказати, пощастило, бо захоплення літературою, любов до рідної мови переросли у ремесло. Найбільшим стимулом до роботи уже давно є бажання змінити світ навколишній на краще. Зробити це можна, створивши умови для всебічного розвитку підростаючого покоління, прищепивши дітям любов до рідного слова...Тому щира зацікавленість, вимогливість, оптимізм, толерантність, віра в дитину допомагають мені відчувати себе потрібною своїм учням. А для вчителя це - головне".(Івашина Галина Миколаївна, директор Богданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист)
 Тема уроку: Складні та багатокомпонентні  речення . (11 клас)

Тема уроку: Звуки мови. (5 кл.)
 "...самоціллю завжди було і є глибинне розуміння своєї діяльності. Професійну діяльність спрямовую на пошук особистої моделі навчання, розуміння дитячої душі. Своїх учнів хочу бачити справжніми особистостями: унікальними, оригінальними, неповторними..." (Диба Валентина Анатоліївна, заступник директора з виховної роботи Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, спеціаліст І категорії)
Тема: Складнопідрядне речення. (9 кл.)
"... Педагогічне покликання - це не тільки і не скільки передача знань, умінь і навичок, а й всебічний розвиток здібностей та можливостей учнів, виховання порядного, відповідального, свідомого громадянина країни. Моя професійна діяльність грунтується на верховенстві загальнолюдських цінностей, норм і принципів моралі..." (Сидоренко Лариса Олександрівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Владівської ЗОШ, спеціаліст І категорії)

Немає коментарів:

Дописати коментар