10 грудня 2013 р.

Про участь у конкурсі "Вчитель-новатор"

Нагадуємо Вам, що 31 грудня 2013 року завершується прийом конкурсних робіт до ювілейного Десятого всеукраїнського конкурсу «Вчитель - новатор».
Цього року компанія «Майкрософт Україна» разом з Національним проектом «Відкритий світ» в рамках Десятого конкурсу «Вчитель - новатор» створює спеціальну номінацію тільки для учасників конкурсу.
Учасниками конкурсу є педагогічні працівники закладів освіти.
Для участі необхідно до 31.12.2013:
1.  Пройти он-лайн реєстрацію учасника конкурсу http://microsoft.ua/itc.

2. Зареєструватись на сайті освітньої мережі Майкрософт «Партнерство в навчанні», заповнити профіль учасника та завантажити конкурсну роботу (http://bit.ly/14vUQyY).
 Організатори конкурсу спільно з партнером конкурсу відзначать 10 переможців конкурсу, які отримають цінні призи. Окремо буде визначено переможців в номінації від Національного проекту «Відкритий світ». Також буде відзначено 100 лауреатів конкурсу. Всі учасники, роботи яких були допущені до розгляду журі, отримають сертифікат учасника конкурсу.
Детальніше із Положенням про конкурс, умовами та зразками конкурсних робіт Ви можете ознайомитись у тематичній дискусії на сайті освітньої мережі Майкрософт «Партнерство в навчанні» (http://bit.ly/14vUQyY) або http://microsoft.ua/vchytel-novator.

За довідками звертатись до координатора Артура Кочаряна: a.kocharyan@shkola.org.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар