29 листопада 2017 р.

Майстер-клас у Богданвській "Вишеньці"

Автор фото: Барканова С.В.
Автор фото: Барканова С.В.
А чи відомо Вам, що одним із найкращих матеріалів для виготовлення іграшок, сувенірів, аплікацій вважається фетр? А чи можна створити дидактичні матерали та розвивальні ігрові посібники, використовуючи фетр, гудзики, гачки, стрічки, намистинки, нитки, стрази для вихованців дитячих садочків власними руками? 

Автор фото Барканова С.В.
Н
Автор фото: Барканова С.В.
На ці та інші запитання надала віповідь й показала, як можна використовувати фетр для виготовлення різноманітних розвивальних виробів  під час майстер-класу вихователь КДНЗ "Вишенька" Богданівської с/р Гуменюк Ганна Валеріївна 21 листопада 2017 року для колег та гостей закладу. Автор
майстер-класу продемонструвала надзвичайні і цікаві вироби під час заходу.. Цікава ровивальна книжка-розкладушка, яку виготовила Ганна Валеріївна, не залишила байдужим кожного присутнього. На кожній сторінці різні герої, аплікації з різнокольорового фетру які кріпляться за допомогою гачків, ліпучок, гудзиків та додаються за певним змістом на сторінки. Кожна сторінка  - окрема історія зі своїми героями. 
Не залишились і без сувенирів присутні. Кожен виготовив собі із фетру іграшку,  яка буде нагадувати про майстер-клас і надихне на  нові креативні ідеї для створення дидактичних розвивальних матеріалів майстриням закладів дошкільної освіти нашого району.



Немає коментарів:

Дописати коментар