18 вересня 2017 р.

«Про міжнародний проект «Міксіке в Україні»



Відповідно до листа КЗ «ЗОІППО» ЗОР від 28.08.2017 року №443 «Про міжнародний проект «Міксіке в Україні» та Прангліміне доводимо до Вашого відома, що 30 серпня 2017 року усі учні-користувачі сайту МІКСІКЕ автоматично були переведені у наступний клас (наприклад, учні, які минулого навчального року навчались у 3-му класі, переведені у 4-тий, учні 6-го класу у 7-мий і т.д.), а випускники 11-х класів потрапили у категорію «Дорослі». Якщо за останній час у змінились інші особисті дані (прізвище, школа, область тощо), необхідно внести зміни в особисті дані самостійно. Просимо довести до відома координаторів проекту у навчальному закладі та всіх учасників про необхідність перевірки своїх особистих даних та, за потреби, внесенню відповідних змін. Для цього необхідно авторизуватись на сайті. Обрати закладку "Налаштування", внести необхідні зміни та зберегти їх.
Нагадуємо, що з січня 2017 року введено єдину умову реєстрації для всіх учасників проекту:
1. користувач сайту вказує своє справжнє прізвище та ім'я українською мовою;
2. учасник обов'язково вказує область та район(місто) який представляє;
3. якщо умови 1 та 2 не виконуються, учасник позбавляється права на розіграш та отримання призів і е-дипломів он-лайн змагань та конкурсів, які проводяться на сайті проекту, а також не зможе брати участь в очних заходах проекту.
Також повідомляємо, що з 1 вересня 2017 року усі створені у 2016-2017 навчальному році майданчики Прангліміне та результати тренувальних майданчиків минулого навчального року були видалені. Нові майданчики Прангіліміне можна буде створювати з 3 вересня 2017 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар