18 вересня 2017 р.

Про використання в освітньому процесі інтерактивних курсів платформи Вчи.ком.юа



Доводимо до Вашого відома про можливості застосування в освітньому процесі інтерактивних курсів освітньої платформи Вчи.ком.юа (https://vchy.com.ua). На сьогодні кількість школярів, які вивчають математику за допомогою платформи Вчи.ком.юа, становить понад 50 тис. учнів з усієї України.
Опис інтерактивного курсу Вчи.ком.юа.
Курс складається з інтерактивних завдань з основних розділів  шкільної програми з математики, розроблених професійними методистами відповідно до Державних стандартів освіти. Адаптуючись до кожного учня, система реагує на його дії і, в разі правильного розвязку хвалить його та пропонує нове завдання, а в разі допущення помилки задає уточнюючі питання, які допомагають учневі прийти до правильного вирішення. Система Вчи.ком.юа налаштовується як під обдаровану дитину, так і під тих, кому потрібно більше часу для засвоєння матеріалу, планомірно підвищує їх рівень знань. Використання системи дозволяє підвищити мотивацію дитини, шляхом створення сприятливого емоційного середовища для виконання завдання. Вчи.ком.юа можна використовувати як на уроках для організації індивідуальної та групової форм освітнього процесу, так і вдома.
Предмети
Зараз на сайті доступний курс з математики для 1-6 класів. Також ведеться активна розробка курсу «Англійська мова» для початкової школи.
Реєстрація вчителів

Вчителі та вихователі реєструються на сайті Вчи.ком.юа (https://vchy.com.ua), потім реєструють дітей в особистому кабінеті. Щоб розпочати роботу, необхідно роздрукувати логіни і паролі для всього класу, вони будуть автоматично створені в особистому кабінеті вчителя. Логіни і паролі роздаються учням. Для використання Вчи.ком.юа                 досить мати компютер або планшет з сучасним браузером і доступом до Інтернету.
Умови використання
Вчителі можуть використовувати платформу абсолютно безкоштовно. Учням до 16:00 усі можливості Вчи.ком.юа доступні у повному обсязі для занять у школі та вдома, після 16:00 та у вихідні дні діти можуть вирішити 20 завдань. У разі, якщо вони захочуть займатися без обмежень, батьки зможуть придбати для них доступ до розширеного акаунта.
Більш детальну інформацію Ви можете отримати за електронною адресою info@vchy.com.ua , за телефоном +380-80-021-07-43 або на сайті vchy.com.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар