24 листопада 2016 р.

Підсумки фестивалю-огляду

Обласний фестиваль-огляд освітніх веб-ресурсів "Навчаємо української" проводився з квітня по грудень 2016 року. У номінації "Веб-ресурс вчителя початкових класів як середовище навчання молодших школярів української мови" маємо переможців. Наш район був представлений трьома педагогами і всі вони посіли призові місця.
Вітаємо: 
  • Тарасенко Галину Григорівну, вчителя початкових класів опорного навчально-виховного закладу Чернігівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів з перемогою та зайнятим І місцем (веб-майданчик "Дитинство - щаслива пора!: (сторінка: вивчаємо українську разом з дітьми): http://poratarasenko.blogspot.com/ ).
  • Величко Людмилу Олександрівну, вчителя початкових класів Чернігівської СШ  І-ІІІ ступенів "Надія", за зайняте ІІ місце  (веб-майданчик "Перші кроки в доросле життя": http://velychkoliudmyla.blogspot.com/).
  • Кікоть Оксану Іванівну, вчителя початкових класів опорного навчально-виховного закладу Чернігівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, яка виборола достойне ІІІ місце у рейтинговому підсумку (веб-майданчик ""Наша мова калинова": http://orcfyf.blogspot.com/).

У номінації "Веб-майданчик вчителя середніх та старших класів як середовище навчання української мови школярів середніх та старших класів" переможців не маємо. 

Немає коментарів:

Дописати коментар