5 квітня 2016 р.

Педагогічна вітальня музичних керівників та вихователів



05.04.2016 року на базі комунального дошкільного навчального закладу ясла-садка «Посмішка» Чернігівської селищної ради пройшло засідання педагогічної вітальні музичних керівників та вихователів.
Метою роботи стало підвищення рівня професійної майстерності педагогів в реалізації Базового компоненту дошкільної освіти, зокрема освітньої лінії «Дитина у світі культури»; удосконалення системи методичної роботи з підвищення рівня володіння інформаційно-комунікаційними технологіями. В ході роботи увага слухачів зосереджувалася на питаннях щодо використання мультимедійних презентацій на музичних заняттях, взаємозв’язку музичної та мовленнєвої діяльності, розвитку музично-творчих здібностей дітей.
            Тісна співпраця музичного керівника Рекун Л.Г. з педагогами щодо вирішення означених питань простежувалася під час практичного перегляду музично-рухової діяльності дітей ІІ молодшої групи «Подорож кошенят до зоопарку» (вихователь Дубина Л.В.) та імпровізованих таночків у старшій групі (вихователь Кравцова Г.А.).
            Вихователі та музичні керівники мали можливість познайомитися із виставкою дидактичного матеріалу для роботи з дошкільниками. 

Немає коментарів:

Дописати коментар