8 лютого 2016 р.

Запрошуємо до участі у Конкурсі "Я Чарівник"

Ваша дитина гарно малює?
Цікаво пише?
Чи класно знімає на камеру чи мобільний телефон?
Тоді, можливо, Вам варто запропонувати їй взяти участь у дитячому творчому конкурсі "Я-чарівник", який проводиться Всеукраїнським об'єднанням "Українські Рубежі" за підтримки спільноти відповідального учительства EdCamp Ukraine і Української Миротворчої Школи.
Дитячий Творчий Конкурс «Я - чарівник»

- Чудо, яке сталося зі мною ...
- Чудо, яке я зробив сам ...
- Чудо, про яке я мрію ...

Наше суспільство опинилось у становищі, коли кількість негативної інформації перебільшує кількість позитивної. Це дуже погано і для дорослих людей, а для дітей, чия психіка ще не сформована остаточно, це ще більш боляче. Тому ми хочемо пригорнути увагу суспільства до дитячої творчості, а дітям дати можливість відчути себе чарівниками, які можуть змінити світ.
Ми пропонуємо дітям України (і не тільки!) проявити свій талант письменника, поета, художника, сценариста, кінорежисера або оператора і підтримати дорослих своєю вірою в дива.
Участь у конкурсі може взяти будь-який автор у віці від 6 до 15 років, який відчуває в собі сили і творчий потенціал, а також прагне познайомити світ зі своїм талантом.
І неважливо, де він мешкає!
Дитячий Творчий Конкурс «Я - чарівник» включає в себе три номінації:
- Краще оповідання (сценарій). На конкурс приймається літературний твір: казка, вірш, фантастичне оповідання, есе, сценарій об'ємом від 2000 знаків, або 1 сторінки друкованого тексту 12 кеглем до 40000 знаків, або 20 сторінок друкованого тексту 12 кеглем. Твори можуть бути написані українською, російською чи англійською мовою.
- Кращий фільм (кліп). На конкурс приймаються фільми, що зняті на камеру чи мобільний телефон, тривалість фільму - від 1 хвилини до 10 хвилин.
- Кращий малюнок-ілюстрація. На конкурс приймаються малюнки, що виконані на аркуші формату не менше А-4. До малюнку має додаватися пояснення (до 2000 знаків)
Правила подачі робіт на конкурс:
1. Конкурсні твори повинні бути оригінальними (не містити плагіату) і раніше не опублікованими. На конкурс приймаються не більше одного рукопису / фільму / малюнка від одного автора.
2. Для участі в Конкурсі необхідно подати Заявку (із зазначенням імені, прізвища, по батькові, дня і року народження, місця проживання, номера школи, в якій навчається учасник / учасниця конкурсу та контактні номери телефонів). Ім'я автора вказується лише в заявці для участі в конкурсі, що гарантує анонімність рукопису / фільму/ малюнку при передачі журі та подальшій оцінці конкурсних робіт.
3. Рукописи / фільми / малюнки не повертаються, Журі залишає за собою право не коментувати і не давати рецензії на конкурсні роботи.
Роботи приймаються до 15 березня 2016 року за адресою:
61052, АКЦентр, Конкурс «Я - чарівник!»,
вул. Конторська, 32, Харків, Україна.
Або електронною поштою на е-майл: yavolshebnik2015@gmail.com
Підсумки конкурсу будуть оголошені до 15 квітня 2016 року.
Конкурсні роботи оцінюватиме експертне журі (вчителі, поети, письменники, режисери, сценаристи, художники).
Всі учасники конкурсу отримають дипломи, а кращі літературні твори і кращі малюнки будуть опубліковані в окремій збірці, екземпляр якої отримає кожен учасник конкурсу.
Конкурс проводить Всеукраїнське об'єднання «Українські Рубежі» за підтримки спільноти відповідального учительства EdCamp Ukraine і Української Миротворчої Школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар