26 січня 2016 р.

Єдиний урок Соборності об’єднав навчальні заклади району

22 січня 2016 року у навчальних закладах Чернігівського району проведено єдиний урок Соборності "Єднання заради Незалежності". Відзначено цю дату також виховними годинами, виставками, лінійками, тощо.
Учні 3-Б класу Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ст. разом із класним керівником Кікоть Оксаною Іванівною також не стояли осторонь такої визначної події . У класі була проведена виховна година на тему : "Всім серцем любіть Україну свою" (ознайомитись із матеріалами та презентаціями до виховного заходу). У школі стало доброю традицією проводити тематичне оформлення дверей до державних свят та визначних подій. І цей раз не став винятком.
Третьокласники разом з батьками та класним керівником до Дня Соборності ось так гарно та урочисто прикрасили свої двері.
Цього дня Богданівська школа також приєдналася до відзначення знаменної дати в історії України. Заходи розпочалися урочистою лінійкою, на якій виступили директор школи Івашина Г. М., учитель історії Трушик Т. М. Подаровані захисниками прапори, Гімн держави, палкі промови - усе це надавало заходу урочистості й гордості за нашу Україну. Хвилиною мовчання учасники вшанули всіх, хто віддав життя за Україну, її свободу й незалежність, учні початкових класів узяли активну участь у підготовці виставки патріотичних розмальовок. Виставка вийшла справді патріотична. За такими маленькими українцями майбутнє країни! (Читати більше про проведені заходи).
З 18 по 22 січня в Панфілівському НВК проведено тематичний тиждень "Моя країна - Україна". У рамках цього тижня та з нагоди відзначення Дня Соборності України 22.01.2016 проведено урок «Єднання заради Незалежності».

Немає коментарів:

Дописати коментар