26 січня 2015 р.

Про участь у виставці "Освіта Запорізького краю-2015"

Запрошуємо педагогів та педагогічні колективи закладів освіти Чернігівського району взяти участь у обласній он-лайн-виставці "Освіта Запорізького краю - 2015".
Пропонуємо переглянути на сторінках блогу виставки  матеріали учасників Чернігівського району.
Для участі у виставці розмістіть матеріали на власному ресурсі (сайт, блог, вікі тощо);
Вимоги до оформлення виставкових матеріалів:
інформаційність – повна інформація про авторів, тематику, характер роботи, контактні дані;
гіпертекстовість подання виставкових матеріалів – на головній сторінці блогу подаються анонси та схема окремих частин виставкових матеріалів (кількість інформації, яку можна повністю вивчити за 1 – 2 хв.), детальніше матеріали можуть викладатися на додаткових сторінках блогу;
популярність – інформація повинна бути представлена в доступній для учасників Виставки формі.
Вимоги до структури та оформлення блогу:
- Перша (головна) сторінка блогу є своєрідною візиткою конкурсної роботи і повинна мати схематичний опис із обмеженою кількістю ілюстрацій та гіперпосиланнями на детальний опис окремих частин роботи.
- Друга сторінка повинна містити детальну інформацію про автора (авторів) конкурсної роботи.
- При наявності відеороликів вони розташовуються на сервісі YouTube, на блозі подаються гіперпосилання на них.
- Кількість інформації на кожній сторінці не повинна перевищувати трьох екранів, дизайн та розташування інформації обирається авторами на їх розсуд.
- Для розміщення матеріалів на сайті обласної виставки до КЗ «ЗОІППО» ЗОР надсилається електронна адреса блогу разом із коротким (до 100 слів) описом роботи і одним фото для публічної презентації.
  Зайдіть за посиланням http://vystavka2015.blogspot.com/p/blog-page.html і заповніть форму реєстрації учасника виставки (НЕ ЗАБУДЬТЕ НАТИСНУТИ ГОТОВО ВНИЗУ ФОРМИ) У разі, якщо не можете заповнити форму - надішліть їнформацію на електронну адресу oblvystavka@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар