30 вересня 2013 р.

День вихователя та всіх дошкільних працівників

27 вересня 2013 року в музичній залі ясел-садка «Сонечко» Чернігівської селищної ради святкували День вихователя і всіх дошкільних працівників. З професійним святом привітали заступник голови Чернігівської районної державної адміністрації В.В.Сапальов, керуючий справами районної ради А.М.Шумельний, заступник голови Чернігівської селищної ради П.І.Василенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту В.В.Отрода, голова профспілки працівників освіти О.Г.Коротич, ветеран праці Л.І.Коркіна.
У своїй промові відзначили значимість дошкільної освіти, роль вихователя у житті дитини, кроки влади у напрямку розвитку мережі дошкілля в районі.
Також було наголошено на вимогах сьогодення перед дошкільною освітою та педагогами, на нових соціальних ініціативах Президента України, завдання яких полягає у максимальному охопленні дітей  дошкільною освітою. Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє.
Слова вітання звучали тим, хто багато років свого життя присвятив  дошкіллю району, вихованню  підростаючого покоління. Завдяки їх невтомній праці, досвіду,  майстерності  працівники дошкільних навчальних закладів мають сьогодні певні здобутки, і  за це щиро вдячні.
Щирі вітання  лунали також на адресу музичних керівників, психологів, логопеда, помічників вихователя, медичних сестер, кухарів, двірників, підсобних робітників, комірників, кастелянок, машиністів із прання білизни – людей, які забезпечують безперебійне функціонування кожного дошкільного закладу.
Присутні мали змогу переглянути святковий концерт, який підготували працівники ясел-садка «Сонечко» зі своїми вихованцями.




Немає коментарів:

Дописати коментар