25 червня 2013 р.

Підготовка до впровадження нових стандартів

18 червня 2013 року делегація педагогічних працівників Чернігівського району у складі директорів шкіл на чолі з начальником відділу освіти, молоді та спорту Отродою В.В. та завідувача методичним кабінетом Баркановою С.В. відвідали Веселівський район з метою вивчення стану готовності навчальних закладів до впровадження нового Державного стандарту початкової, повної та базової освіти в 2-х та 5-х класах у 2013/2014 навчальному році. Під час акції зустрілися з головою Веселівської районної державної адміністрації Куковинець Іриною Іванівною,  відвідали Новоуспенівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Веселівську районну різнопрофільну гімназію, Веселівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №1, дитячу спортивну школу, Таврийську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.
Фоторепортаж з візиту керівників шкіл Чернігівського району до закладів освіти Веселівського району 20.06.2013 у рамках акції "Нові стандарти - нова освіта" on PhotoPeach

Висновок: заклади освіти Веселівського  району  готові повністю до впровадження Державного стандарту початкової, базової та повної загальної середньої освіти в 2-х та 5-х класах.

Немає коментарів:

Дописати коментар