3 березня 2010 р.

Школярі пройдуть ЗНО після того, як отримують атестат

У 2010 році випускники спочатку проходять Державну підсумкову атестацію, яка відбудеться з 11 по 18 травня, отримують документи про освіту і  з 2 по 23 червня будуть брати участь у зовнішньму незалежному оцінюванні. Замість традиційних випускних іспитів, під час підсумкової атестації випускники 11-х класів мають написати контрольні роботи з трьох предметів. Це українська мова (переказ) – 11 травня; історія України або математика – 14 травня; та один предмет з інваріантної складової навчального плану за вибором учнів.
Третю контрольну роботу учні можуть обирати з таких предметів: всесвітня історія; правознавство; українська література, яка проводитиметься у формі твору-роздуму (обсягом до 2-х сторінок); зарубіжна література, яка проводитиметься у формі твору-роздуму (обсягом до 2-х сторінок); інтегрований курс "Література" буде проводитися у формі твору-мініатюри; з мови, якою ведеться навчання – проводяться у формі переказу без творчого завдання; іноземна мова; хімія; географія; основи економіки; фізика та астрономія; інформатика; фізична культура; технології.
У профільних класах передбачені також підсумкові контрольні роботи з курсів "Людина і світ", "Людина і суспільство", "Основи філософії".

Немає коментарів:

Дописати коментар