20 січня 2010 р.

Про проведення Дня безпечного Інтернету


9 лютого 2010 року за ініціативою Європейської комісії в Україні проходитиме День безпечного Інтернету, організаторами якого є Коаліція за безпеку дітей в Інтернеті, що проводить ряд комплексних соціальних програм, покликаних привернути увагу суспільства до загроз, що несе невміння правильно користуватися мережею Інтернет.
Міністерство освіти і науки і Україні є партнером Коаліції та активно підтримує соціальну ініціативу компанії «Майкрософт Україна» − програму «Онляндія: безпека дітей в Інтернеті», що діє в Україні вже два роки.
Для цієї програми розроблено спеціальний веб-ресурс - www.onlandia.org.ua, на якому розміщені навчальні матеріали для дітей, вчителів та батьків (http://www.onlandia.org.ua/ukr/ope.aspxhttp://www.onlandia.org.ua/ukr/vanhemmille.aspx). 
Юні користувачі мережі Інтернет можуть зареєструвати безпечні поштові електронні скриньки на веб-сайті програми: http://www.onlandia.org.ua/ukr/mail.aspx  та взяти участь у вікторині «Магістр «Онляндії» на сайті «Онляндія: безпечна країна».

Немає коментарів:

Дописати коментар